2019-2020

Sæson 2019-2020 på Soljump

Så startede vores 8. sæson på Soljump og vi var maks klar til vores første træning den 19. august. Efter træningen var der forældremøde, hvor vi talte om holdet og hvordan det er at gå her.

 

Den 19. september fik vi besøg af KarenMarie Holst, som gav os et foredrag om blokeringer og hvordan man kan komme videre. Dette var meget hjælpsomt og vi hyggede os.

 

Den 6. oktober havde vi vores først weekendtræning, som var på Gørlev idrætsefterskole. Dette var en mega fed dag med en masse nye spring.

 

Den 15-16. november var vi på gunslevholm idrætsefterskole, hvor vi havde træningsweekend. Dette var en mega hyggelig tur, hvor der blev sprunget en helt masse og vi fik et meget bedre sammenhold.

 

Den 30. december havde vi en ekstra serietræning. Her lærte holdet årets udgangsserie og det klarede de mega godt.

 

Den 19. januar havde vi ekstratræning på Sorø gymnastikefterskole, hvor vi fik sprunget en masse og hygget igennem.

 

Den 2. februar havde vi årets første (og eneste) opvisning. Alle leverede en fantastisk opvisning og mange flotte ord blev sagt om holdet efterfølgende.

 

Ugen efter fra den 7.-8. februar havde vi endnu en træningsweekend på Stevns gymnastikefterskole. Her blev der også hygget igennem og taget en masse fede billeder. Fantastisk tur blev det til!

 

Desværre begyndte aflysningerne af arrangementer lidt efter dette og opvisningen i Roskilde blev aflyst.

 

Dette var dog kun begyndelsen, da resten af sæsonen stoppede brat, da Danmark lukkede ned i marts. Alle opvisninger (Roskilde, Karlslunde, Solkysten, Lokalopvisning og Roskilde Fjord) blev aflyst. Vi klarede den med håbet om stadig at få vores islandstur i sommerferien. Desværre kom nyheden vi alle havde frygtet den 25. marts at stævnet var aflyst og dermed skulle vi ikke til Island.

 

Da Danmark så småt begyndte at åbne op inviterede Pia og Emilie til spring i haven. De havde taget en airtrack hjem og så kunne gymnasterne komme i hold af 9-10 gymnaster og springe (med en masse retningslinjer). Dette blev taget super godt imod og alle meldte sig.

 

Vi holdt afslutning den 15. Juni, hvor vi spiste pizza og spillede rundbold. God afslutning på en meget underlig sæson.

 

Trænerne for denne sæson var: Dennis (Stoppede i November), Claus (Stoppede i Oktober). Dog startede Marcus, Jonas, Christoffer, Morten og Emilie i november og Pia var der hele sæsonen

Billeder