Berlin 2017

Vores tur til Berlin i 2017

2/6-17 

Så er vi kommet herned, solen skinner flyturen og turen til hotellet gik super godt. Hotellet kunne ikke som lovet lave de værelser som de havde bestilt. Så nu er der rykket rundt på værelserne og alle er glade. Vi har lige været ude at spise, med 39 personer kan det kun gå galt, men vi fik alle mad og alle er nu på værelserne. Forhåbentligt sover de snart!

3/6-17

Så har vi haft vores første hele dag og det var en dejlig dag. Vi havde sightseeing i 3 timer med guide, alle gymnasterne kender nu Tysklands historie, vi har set berlinermuren, paladset og en del andre ting og så blev der shoppet igennem, hvor nogle købte lidt og andre meget. Vi skulle til åbningsparaden og her stod vi heldigvis i den internationale gruppe, som gik i gruppe 2. Der var mange tusinde til den parade og det var en stor oplevelse. Aftensmaden blev indtaget på en græsplæne, der hvor vi valgte at springe og hvor det ikke gik så godt med Signe, som desværre har brækket hånden. I aften er alle trætte og har hygget på værelserne. En lang dag venter i morgen og vi håber på tørvejr!

4/6-17

Hold da op en dag. Vi stod tidligt op, spiste morgenmad og fik håret sat. Tog afsted i regnvejr, da vi skulle til opvisning og ingen aflysninger på nettet. Efter 45 min med metroen var vi fremme, opvisningen var aflyst. Alle de våde gymnaster fik sorte sække på og vi tog tilbage til hotellet, hvor vi skulle have varme og mad. Dennis og Pia tog til opvisningen igen, vi skulle høre status på sidste opvisning. Alle var positive, troede vi kom i gang og vi sendte bud efter gymnasterne. 10 min før de kom blev helt aflyst. Vi blev enige om, at de skulle lave opvisning. Så vi hørte musikken om de ville spille vores musik på de store højtaler, men det kunne de ikke. Så vi tog vores lille højtaler og begynde på serier. Allerede efter 1 serie kom en dame med en større højtaler. Der kom mange mennesker og folk synes det var fedt vi kom på. En del kinesere kom og tog billeder af os og ville være med på billederne, hvilket var super, super sjovt for alle. Efter vores opvisning kom der gang i opvisningerne, flere hold kom på og fik endelig vores musik i de store højtalerne og leverede en super flot opvisning. VI satte gang i turnfest!! Vores aften gik på at spise på restauranten og være på hotellet. Det gik fra en øv start til en super sjov og anderledes dag. Anderledes opvisninger. Stemningen er i top og vi glæder os til en opvisning i morgen med spring!

5/6-17

4 dejlige dage i BERLIN er slut. Vi har oplevet super meget sjovt, lavet 2 opvisninger på asfalt foran Brandenburg Tour. Sat gang i hele turnfest med vores opvisning og leverede en super flot opvisning i messecenteret. Lidt kedelig afslutning, da Emilie kom til skade. Emilie, Marion og jeg (Pia) kommer hjem med et fly kl 22.40. Efter turen er vi med i en del kinesere fotoalbum, er med på turnfest facebook gruppe hvor vores serie er set over 16.000 gange. Og til sidst har gymnasterne haft det hyggeligt på tværs af årgangene. Vi glæder os allerede til næste tur!

Billeder fra turen