Sæson 2018-2019

Sæson 2018-2019 på Soljump mini

Endnu en god sæson på Soljump mini er nu overstået!

 

I sommerferien op til sæsonstart var der springcamp med soljump. Her var det frivilligt og vi havde en vildt god uge med massere af spring, serie og lege! Derudover var der også super lækker mad ;)

 

Vi startede sæsonen ud med en opvisning oppe i solrød centeret! Dette blev taget godt i mod og de leverede en god opvisning med godt og jublende publikum!

 

Efter opvisningen startede træningerne normalt op og vi havde forældremøde, hvor vi skulle høre om alle planerne i år!

 

Vi havde første weekendtræning d. 29/9 i havdrup, hvor vi havde 3 timer med springgrav - fed træning!

 

Den 27/10 havde vi endnu en ekstratræning, men denne gang var det i solrød. Vi sprang en helt masse og vi rykkede allerede her!

 

Den 16/11-17/11 var vi på gunslevholm på årets første træningsweekend. Vi havde en mega fed weekend! Vi ankom til Gunslevholm idrætsefterskole kl. 17 og sprang helt indtil 19:30 (kun med mad-pause). Herefter lærte vi en serie. Vi sluttede aftenen af med forhindringsbane i springcenteret, hvor vi kunne løbe om kamp med vores venner! Sjov aften!. Dagen efter sprang vi rigtig meget indtil vi blev hentet kl. 16!

 

Den 1/6 havde vi endnu en weekendtræning i 3 timer på Sorø gymnastikefterskole, hvilket også var en super god oplevelse og træning! Nu har vi dog nogle trætte gymnaster:))

 

Den 3/2 havde vi endelig vores første opvisning i Vallensbæk. Mega fedt endelig at være ude og vise hvad vi har øvet os på! Alle gymnasterne leverede en god opvisning og os instruktører blev totalt stolte.

 

Den 2/3 - 3/3 havde vi endnu en træningsweekend og nu var det på Stevns gymnastikefterskole. Vi ankom til Stevns kl. 13 og gik i gang med træningen kort derefter. Om aftenen fik vi kakao og lagkage, da Sofie havde fødselsdag! Efter lagkage legede vi gemmeleg i springcenteret og så skulle vi sove! Dagen efter sprang vi en helt del og hyggede os med hinanden - Endnu en fed weekend med godt fællesskab!

 

Weekenden efter havde vi årets 2. opvisning i roskilde, som vi også leverede super godt! Både flotte serier og flotte spring:)

 

Den 24/3 havde vi opvisning i Gadstrup! Her lavede de endnu en gang en flot opvisning! Efter opvisningen fik vi noget feedback af nogle som havde siddet og kigget. De sagde at vi havde mange gode gymnaster og havde en fed udstråling og synkrone gymnaster i serierne! Fed feedback at få ;))

 

Ugen efter havde vi en ekstratræning i SIC med Soljump. Mega hyggeligt at træne på tværs af holdene, så man kan få noget sammenhold på tværs af holdene!

 

Den 7/4 havde vi vores første opvisning i Solrød. Dette var "solkysten" opvisningen. Vi var nu på hjemmebane og havde en kanon god opvisning!

 

Den 28/4 havde vi endelig vores elskede lokalopvisning! Vi hyggede os hele dagen og heppede på alle de andre gode hold i Solrød Gymnastikforening. Vi havde her 2 opvisninger - en for dem der var med på springcampen i sommers og  en normal med hele holdet. Det var alt i alt en god dag med en masse gode opvisninger!

 

Den 1/6 havde vi vores første udendørs opvisning, som foregik ved Roskilde fjord. Desværre var det overskyet og lille smule koldt, men vi fik da leveret en god opvisning!

 

Den 22/6 havde vi vores sidste opvisning i sommerland sjælland. Mange kom tidligt og hyggede sig med hinanden og prøvede en masse forlystelser. Det var en god opvisning og underligt at det var vores sidste med præcis med dette hold.

 

Den 26/6 havde vi sidste træning, hvor vi sprang og bagefter hyggede vi og fik sagt ordentligt farvel til en super god sæson.

 

Afslutningsbeskeden fra Emilie lød som følgende:

 

"Når... Så har vi haft den sidste træning på Soljump mini denne sæson. Jeg siger tusinde tak for en helt fantastisk sæson!

Det har været en helt speciel sæson med en masse gode minder, som altid ville sidde i mig!

 

Sæsonen i år har vist hvordan et rigtigt gymnastikhold har det. De fleste gymnaster har haft perioder, hvor spring har drillet dem, men i fællesskab er vi kommet gennem disse. Det er helt vildt fantastisk at se, hvordan gymnasterne støtter hinanden gennem alt og bakker hinanden op. Jeg har aldrig haft et hold på samme måde!

 

Vi har haft nogle gode ekstratræninger og træningsweekender, som har bragt gymnasterne endnu tættere sammen. Her har man særligt kunne se deres støtte overfor hinanden!

 

Opvisningerne har de klaret super godt og har bare givet den gas. Vi har fået mange kommentarer om at deres udvikling er utrolig og at de er blevet gode! Det kan gymnasterne klappe dem selv på skulderen over.

 

Nu er der mange gymnaster der enten skal videre eller har valgt at stoppe. Vi siger tak for en god sæson og ønsker jer al held og lykke fremover!

 

Nu må i have en super god sommerferie og huske at nyde det. Øv jer på håndstand og husk ikke at lærer jer selv spring på havetrampolinen!

 

Til de 36 der har tilmeldt sig springcampen - vi ses til en uge med en masse spring og ballade

 

Venlig hilsen Emilie"

Trænerne dette år var: Cecilie og Frida (Begge stoppede i løbet af sæsonen), Anna (startede i løbet af sæsonen), Mathilde, Amanda, Ditte, Pia og Emilie

Billeder