2021-2022

Sæson 2021/22 på Soljump

Så er den 10. sæson på Soljump gået i gang.

 

Vi startede ud med Springcamp igen, hvor vi havde 2 dages spring i Solrød, 2 dages spring på Sorø Gymnastikefterskole og 1 dag med afsluttende opvisning for forældrene. 5 super hyggelige dage!

 

Den 16. august havde vi første træning, samt forældremøde. Det gik super godt og alle er klar på vores aktiviteter i år.

 

Den 28. august skulle vi til opvisning i Solrød Centeret (kun de ”gamle” gymnaster”). Dog regnede det hele dagen og opvisningen blev dermed aflyst.

 

Vi havde vores første træningsweekend den 19-20. november, som blev afholdt på Gunslevholm Idrætsefterskole. Vi fik sprunget en helt del og hygget. Det var en rigtig god tur!

 

Vi er nu begyndt at træne opvisning og lære programmet, så vi kan være klar i foråret.

 

Træningen i ugen op til jul, valgte instruktørerne at aflyse, da smitten steg i samfundet. Mange mødes jo med familier og bedsteforældre juleaften og derfor vil vi ikke være med til at skabe en smittekæde.

 

Den 7. januar fik vi desværre besked på at årets første opvisning i Vallensbæk var aflyst. Dette vækkede bekymringerne igen – mon vi kommer til opvisning i år?

 

Vi holdte Springcup den 9. januar, hvor gymnasterne sprang sig til penge. Pengene går til deres Italien tur til sommer. Der blev på 30 minutter sprunget 3.974 spring, hvilket svarer til, at der blev sprunget 132 spring hvert minut. Hver gymnast sprang i gennemsnit 209 spring. Meget vellykket dag, men også hård!

 

Den 16. januar havde vi ekstratræning med Soljump Mini i Havdrup. Det var sjovt, at prøve og træne med dem og vi hyggede os.

 

Vi holdte træning i vinterferien (også med Soljump mini), for alle der havde lyst. Det blev til endnu en hyggelig træning, hvor der var plads til hygge og fjol.

 

Den 6. marts havde vi ENDELIG vores første indendørs opvisning siden 2020. Dem blev afholdt i Solrød og var en intimopvisning sammen med Havdrup. Gymnasterne strålede hele opvisningen og klarede til super godt.

 

Den 13. marts tog vi turen til Roskilde Kongrescenter og opviste. Endnu en super god opvisning med god stemning i hallen.

 

Den 19. marts inviterede Soljump til opvisning i samarbejde med GymDanmark. Soljump stod for hele opvisningen og det gik super fint. Holdet leverede endnu engang en super god opvisning. Vi stod til denne opvisning med tombola og café.

 

Den 25. marts drog vi mod Stevns Gymnastikefterskole, hvor vi var til dagen efter. Rigtig mange lærte nye spring og vi fik trænet en helt masse. Super god tur med godt sammenhold!

 

Den 27. marts havde vi opvisning på Sorø Gymnastikefterskole. Mega fed opvisning og helt perfekt stemning i hallen. På trods af at vi manglede 10 gymnaster til denne opvisning leverede de igen en super flot opvisning.

 

Den 3. april var vi igen på hjemmebane, da vi deltog til Solkyst opvisningen i Solrød. Her stod vi igen med tombola og café for at tjene penge til Italien – derudover solgte vi lodsedler. Opvisningen klarede de igen, igen super godt!

 

Den 4. april havde vi for første gang bip-test og det var hårdt!

 

Den 30. april havde vi endelig vores lokalopvisning, som vi ikke har haft indendørs siden 2019. Det var en virkelig vellykket dag med en rigtig god opvisning fra holdet. Vi stod denne gang både med tombola, foto, café og lodsedler. Det var en hyggelig dag, hvor man også havde tid til at hygge med sine venner/veninder.

 

Vi havde i år 7 gymnaster, der skulle konfirmeres. Vi prøvede at få en tradition op igen, hvor man møder op, når en gymnast blev konfirmeret. Der var flot fremmøde til alle konfirmationerne og alle konfirmanderne strålede! (Se billederne).

 

Den 4. juni havde vi opvisning ved Roskilde Fjord. En god og varm dag og super god opvisning. Efter opvisningen skulle vi smide instruktørerne i vandet, men alle gymnaster der var med ude på broen, røg også med i vandet. Super sjov afslutning!

Inden vi så os om, gik vi i gang med at træne op til Italien. Vi skulle lære et helt nyt program med nyt koncept og nye opstillinger.

 

Vi holdte den 20. juni afrejseopvisning, hvor vi viste forældre, venner og bekendte vores program til Italien. Der var glæde og spænding i luften. Hele vores tur til Italien kan i læse om under ’Soljump’, ’rejser’, ’Italien 2022’.

 

Vi takker for endnu en god sæson og glæder os til næste!

 

Trænerne denne sæson var Laura. Oscar, Christoffer, Jonas, Pia og Emilie

Gallerier