Sæson 2020-2021

Tekst

Vi har set frem til at starte op med træning efter nedlukningen.


I august havde vi springcamp for Soljump mini og Soljump. Den skulle varer 5 dage som normalt, men desværre blev vi lukket ned på 2. dagen. Vi havde nemlig en gymnast som blev testet positiv og derfor skulle alle deltagere i karantæne. 

Vi fik heldigvis lov til at starte træningen den 19. august, hvor vi bød de nye gymnaster velkommen og havde forældremøde.


Da springcampen blev lukket, valgte vi at have 2 ekstratræninger for deltagerne. Dette var den 30. august og 18. oktober. Vi afsluttede med en opvisning på sidstnævnte dag.


Den 1. november skulle vi have ekstratræning med Soljump efterfulgt af hygge og banko. Desværre tillod forsamlingsforbuddet ikke at vi kunne mødes så mange, så dette blev aflyst.


Den 21 - 22 november skulle vi til gunslevholm - dog måtte man ikke sove sammen grundet restriktionerne, så den 22. november mødtes vi om morgenen og havde hele dagen dernede. Det var super godt og alle gymnaster rykkede.


Ugen efter var vi lukket ned, da der var et stort smitteudbrud på en skole i Solrød. 

Desværre ramte nedlukningen os igen og vi havde sidste træning den 7/12. Her blev der leget jorden er giftig og spist en masse pebernødder. Super hyggelig træning, da vi kun havde 1 instruktør til stede, da alle andre var i karantæne.


Den 11. Januar startede vi op med online træning, hvor vi fik øvet vores serier, fik lavet styrke og trænet lidt sammen. Vi havde nogle hyggelige træninger på de betingelser der nu var.


Den 17. februar havde vi online gymnastik-bingo. Her fik vi hygget os og flere vandt præmier. Et par dage efter var Pia og Emilie ude med gaver til alle fra Soljump og Soljump mini, som var med til bingo. Det var rart lige at hilse lidt på hinanden igen.


Den 1/3 startede vi på udendørs træning, hvor vi sprang 1 dag om ugen i Pias have og 1 dag om ugen øvede vi serie på Solrød skole. Det var nogle kolde træninger, men mega fedt at være sammen igen.


Den 21/4 kom dagen, hvor vi endelig måtte samles igen. Det var en dag vi havde glædet os til og det var virkelig rart at være tilbage. 

Den 24/4 havde vi ekstra træning, da vores opvisning var aflyst. Så fik vi sprunget en masse og kom godt i gang igen.


Den 6/6 havde vi ENDELIG opvisning igen. Vi havde nemlig lokalopvisning udendørs og solen skinnede og publikum var på. Alle gymnasterne leverede deres bedste og nød endelig at kunne opvise igen.


Ugen efter havde vi endnu en opvisning i Solrød i samarbejde med GymDanmark. Endnu en super hyggelig dag med en masse god stemning og en RIGTIG god opvisning.

Vi ville takke af for denne sæson og krydse fingre på, at vi kan få en mere normal sæson igen efter sommerferien.

Billeder