2020-2021

Sæson 2020/21 på Soljump

I år startede 9. sæson på Soljump og vi var maks klar efter den underlige sæson sidste år. 

Vi startede med en tur på gunslevholm i sommerferien, hvor vi allerede fik en masse gode venskaber og kom godt i gang efter nedlukningen. Vi sprang, spillede rundbold, så film og hyggede.


Vi havde igen i år springcamp i uge 32. Dog sluttede den allerede efter 2 dage, da vi havde en gymnast der blev testet positiv for covid-19. Dette medførte at hele campen lukkede med det samme og alle gik i isolation.


Vi havde første træning den 17. august og gud hvor var det rart at være tilbage i Solrød idrætscenter. Træningen gik super godt.


Den 30/8 og 18/10 havde vi ekstratræning for de gymnaster der var med på springcampen. Her sprang vi hele dagen og sluttede af med en opvisning live på facebook den 18/10. 

Vi skulle have haft en hyggedag med soljump mini med spring, banko og mad. Dog var der et forsamlingsforbud i vejen og arrangementet blev aflyst.


Den 21. November var vi på Gunslevholm Idrætsefterskole, hvor vi brugte hele dagen på at springe. Vi kunne desværre ikke overnatte som normalt, men vi fik en god dag ud af det.


Ugen efter Gunslevholm var hele foreningen lukket ned, da der var et stort smitteudbrud på en skole i solrød, så her var træningen aflyst.


Så nåede vi til december og desværre lukkede landet ned igen og vi kunne ikke mødes. Vi krydsede alt hvad vi havde for at vi kom igang i januar - desværre blev det meget længere.


Den 11. Januar startede vi op med online træning, hvor vi fik øvet vores serier, fik lavet styrke og trænet lidt sammen. Vi havde nogle hyggelige træninger på de betingelser der nu var.


Den 17. februar havde vi online gymnastik-bingo. Her fik vi hygget os og flere vandt præmier. Et par dage efter var Pia og Emilie ude med gaver til alle fra Soljump og Soljump mini, som var med til bingo. Det var rart lige at hilse lidt på hinanden igen.


Den 1/3 startede vi på udendørs træning, hvor vi sprang 1 dag om ugen i Pias have og 1 dag om ugen øvede vi serie på Solrød skole. Det var nogle kolde træninger, men mega fedt at være sammen igen.


Den 21/4 kom dagen, hvor vi endelig måtte samles igen. Det var en dag vi havde glædet os til og det var virkelig rart at være tilbage. 

Den 24/4 havde vi ekstra træning, da vores opvisning var aflyst. Så fik vi sprunget en masse og kom godt i gang igen.


Den 7-9 maj tog vi 20 gymnaster afsted mod gymnastikgården i Århus. Vi havde en helt fantastisk weekend. Alle gymnasterne, trænerne og de forældre vi havde med kom med en negativ coronatest og derfor hyggede vi os som i “gamle dage”. Det var helt vildt dejligt at være afsted igen og bare hygge, lege og springe sammen uden at tænke på corona. 

Træningerne efterfølgende var fokuseret på opvisning, da vi snart havde opvisninger. 

Den 6/6 kom vi endelig til opvisning igen. Det foregik på Solrød Skole på en boldbane, hvor Solrød Gymnastikforening holdte lokal opvisning. Der var godt humør, godt vejr og massere mennesker. Opvisningen klarede de helt uden problemer og alt kørte som smurt.


Ugen efter havde vi endnu en opvisning, som vi afholdte i samarbejde med gymdanmark. Endnu en dag med godt humør og en masse glade gymnaster. Opvisningen klarede de også helt vildt godt.


Den 21/6 havde vi sidste træning, hvor vi fik sagt farvel til hinanden og sendt hinanden godt afsted på sommerferie. Vi vil takke for endnu en god og anderledes sæson!


Trænerne denne sæson var Morten, Brian, Christoffer, Jonas, Pia og Emilie

Gallerier